понеділок, 7 грудня 2015 р.


      А що ж діти знають про Хеллоуін?

День на святках – це день, коли кожний відвідує друзів, довго гуляє чи просто відпочиває від великої кількості їжі – потрібно їсти в цей день все холодне. У містах в цей день традиція вимагає відвідування пантоміми, де кожний розважається історією про Попелюшку, Кота в чоботях .

                                                                       Хеллоуїн означає «День усіх святих» і святкується 31 жовтня. Він святкується багатьма людьми в Об'єднаному Королівстві. Він пов'язаний з відьмами і примарами. На вечірках люди одягаються в казкові костюми і уявляють, що вони відьми. Вони вирізають жахливі обличчя в гарбузах і ставлять усередину свічку, що світить крізь прорізи очей. Люди грають у різні ігри, як, наприклад, у гру, в якій потрібно з'їсти без допомоги рук яблуко, що знаходиться в цебрі з водою.
                                                                                   Ревкова Анастасія, 6 –А клас
Останнім часом діти, одягнені в білі простирадла, на Хеллоуїн стукають у двері і запитують, «розіграш» чи «частування». Якщо ви їм даєте якесь смачне частування, вони ідуть. Якщо ви не пригощаєте, вони вас розігрують, улаштовують багато галасу навколо вашого будинку.
                                                                                        Головко Максим, 6-А клас 
                                                                                          


 День всіх святих або Хеллоуін міцно увійшов в культуру багатьох народів і країн. Його дуже люблять діти і дорослі Саме в це сучасне свято можна дозволити собі всякі витівки і нестандартний зовнішній вигляд. Тому ми вирішили поділитися нашім осіннім настрієм!

Немає коментарів:

Дописати коментар